VVP Verhuur/Visserslust voor de tiende keer op de Hengelsport & Botenbeurs

 

Bezoek je standnummer 170 in de Jaarbeurs Utrecht op 1, 2 en 3 december 2017 dan kun je een kortingsbon van 10% ontvangen op de huur van onze accommodatie of boot!

VVP Verhuur/Visserslust is gelegen aan de Vinkeveense Plassen en verhuurt diverse accommodaties. Deze accommodaties zijn te huur per nacht, weekend, midweek, of langer. Wil je met een groep vissers verblijven, ook daar heeft VVP de faciliteiten voor. Er is een horecagelegenheid waar ontbijtmogelijkheden, lunch of lunchpakketten en/of eventueel een dinerbuffet verzorgd kan worden.

VVP Verhuur/Visserslust heeft diverse studio’s voor 1-4 personen, chalets, de woonboot en in Visserslust zijn onze grotere appartementen gelegen met vier slaapkamers. Tevens is in Visserslust een rolstoelvriendelijke studio voor 1-4 personen.

Vissen op de Vinkeveense Plassen is voor veel sport- en recreatievissers de favoriete plek. Moeilijk maar met vele uitdagingen vanwege de grote diepteverschillen. VVP Verhuur/ Visserslust is gevestigd aan de weg die door het midden van de Vinkeveense Plassen loopt. Je kunt vanaf deze locatie dan ook gemakkelijk overal komen. Dus ideaal gelegen!

Je hoeft niet te overnachten mocht je een dagje willen vissen. VVP verhuurt diverse motorboten in diverse prijsklassen. Om te vissen maar ook om een prachtige tocht over de Vinkeveense Plassen te maken. Je kunt op de Vinkeveense plassen al vissen met een dag- of weekvergunning zonder dat je hiervoor de Vispas nodig hebt. Heb je een Vispas en deze is niet van de Weesper- of Amsterdamse Hengelaarsbond, dan dien je alsnog een dag- of weekvergunning aan te schaffen. Uiteraard verkrijgbaar bij VVP Verhuur/Visserslust. Zo ook de jaarvergunning waar dan de Vinkeveense Plassen wel onder valt.

Je bent ook welkom met jouw eigen boot, hiervoor heeft VVP vast nog wel een ligplaats in de eigen jachthaven. Heb je alleen een visvergunning nodig, ook dan ben je bij VVP Verhuur/Visserslust aan het juiste adres.

 


VVP Verhuur/Visserslust hoopt je te mogen begroeten in de Jaarbeurs te Utrecht op stand nummer 170.

VVP Verhuur/Visserslust
Baambrugse Zuwe 196-200
3645 AM VINKEVEEN
Tel. +31 (0)294 – 293 473 / +31 (0)6 – 5202 5555
www.vvpverhuur.nl
www.facebook.com/vvpverhuur
Copyright © Vipmedia 2010   -   Privacy statement   -   Disclaimer