Nieuwe update beschikbaar: WOB 2.0 kan te water gelaten worden!

De legendarische WOB-shad is van het kaliber ‘Proven to Catch’ en daar is elke letter van waar. Met zijn weergaloze staartactie is het een van de meest gegrepen softbaits van de afgelopen jaren. Voor 2018 staat de 2.0-versie klaar waarbij de shad tot in het kleinste detail geperfectioneerd is.

 


Één van de meest gegrepen softbaits van de afgelopen jaren.

En waarom zou je iets wat bewezen goed is dan tóch aanpassen? We waren van mening dat het nóg beter kon. Wanneer je zo in de loop der jaren vele uren met deze shads hebt gevist, ontdek je mogelijkheden om de shad nog verder door te ontwikkelen en te perfectioneren en dat hebben we doorgevoerd in de 2.0-versie.

 

Een beetje baars heeft allerminst moeite met een WOB 2.0.

Ten eerste heeft het uiterlijk een update gekregen; er zijn nu acht gave designs waarvan een aantal unieke. Er zijn 3D ingelegde ogen toegevoegd en het reliëf en totale model is subtiel aangepast. De materiaalsamenstelling is ook wat anders waardoor ze wat sterker zijn dan de eerste versie, zonder hun kenmerkende zachtheid en fenomenale staartactie te verliezen!

 

Ook snoekbaars is hélemaal weg van de uitgekiende staartactie van de Wob 2.0.

De kleinste telg uit de serie is iets verkleind tot twaalf centimeter en dat bleek een gouden zet. Dit formaat is uitermate geschikt voor vrijwel alle roofvistechnieken zoals werpen, (back)trollen en verticalen. De vangsten van de fieldtesters hierop zijn werkelijk ongekend.

 

De Pikefighterclub was tijdens de testfase laaiend enthousiast!

Dat de Wob shad een eersteklas snoekkiller is, wisten we uiteraard al, maar ook snoekbaars en baars vlammen er vol overheen! Zelfs de meest sluwe roofblei kan de verleiding van de Wob shad 2.0 simpelweg niet weerstaan.

 

Roofblei verslindt ze zonder pardon.

 

De Wob 2.0 is vooralsnog te verkrijgen in acht kleuren en in 12, 15 en 18 cm.

PROVEN TO CATCH!
Copyright © Vipmedia 2010   -   Privacy statement   -   Disclaimer