Nieuwe producten van Zebco

Passion PRO FD

Voor beginnende meervalvissers of mensen met een bescheiden portemonnee komt Black Cat met een werpmolen die tegen ruige omstandigheden is opgewassen.

Een grote lijncapaciteit, een as als een rotsblok zo sterk en een flinke powergreep zorgen ervoor dat je met deze molen iedere meerval de baas kunt! En dat alles voor een adviesprijs vanaf € 79,95.

De Passion Pro FD werpmolen is ook uitstekend geschikt voor het vissen op zee.

 

Xitan Z8-2 Advance

De ultieme ‘allround’ vaste hengel, mét de laatste vernieuwingen en technologie. De eerste generatie Xitan Power Z8 was een van Brownings bestverkopende vaste hengels, dankzij de welverdiende reputatie een goed presterende, sterke en betrouwbare ‘allrounder’ te zijn. Op dat thema heeft Zebco verder geborduurd en ze zijn trots jou de volstrekt nieuwe Xitan Advance Z8-2 te kunnen voorstellen.Hij is lichter en strakker dan zijn voorganger, maar toch is er niets verloren gegaan van de befaamde Z8-power.

Opmerkelijk strak en licht, toch taai en duurzaam, dit is een hengel die alles doet wat je hem vraagt, vele jaren lang. De Z8 beschikt over alle geavanceerde karakteristieken waarover ook de duurste Xitans beschikken en biedt dan ook ongeëvenaarde kwaliteit en prestaties in zijn prijscategorie.

Z8-2 basiskenmerken • Dé keuze voor vissers die een echte tophengel nodig hebben die goed presteert en duurzaam is • Gebouwd volgens dezelfde kwaliteitsnormen als de tophengels Xitan 714 & Z9, maar met een iets ander carbon • Licht, strak, goed uitgebalanceerd en zeer goed reagerend, ook op 16 meter • Geschikt voor alle technieken met de vaste hengel, waaronder ook het veeleisende wedstrijdvissen op karper • Geleverd met Brownings unieke ‘elleboog-sparende’ Square Pole Protectors (SQPPs) • Mannelijke en vrouwelijke bussen zijn met carbon omwikkeld om ze sterker te maken en om slijtage tegen te gaan • De plaatsen waar je de onderste hengeldelen vasthoudt, zijn met carbon versterkt zodat ze niet breken • Geleverd met ‘pre-bushed’ Single Length topsets, voorzien van een unieke Duo-bush zodat je het formaat top zelf kunt kiezen • Pulla kits uitgerust met een vernieuwende directionele PTFE bush. Dat zorgt voor een ultra-soepele werking, zonder bewegende delen • De Xitan Z9-2 beschikt over conventionele onderste delen van 1,85 meter • Alle delen zijn compatibel met de huidige en de vroegere Xitan Power hengels • Geschikt voor elastiek 14/20.

 

Sphere Pellet Waggler

Op verzoek van de consumenten heeft Zebco een nieuwe hengel toegevoegd aan de Sphere dobberhengelreeks: een tweedelige Pellet Waggler hengel met een lengte van 11'/3.3m. Deze hengel is ultra-slank en onwaarschijnlijk licht – minder dan 150 gram! – waardoor het veelvuldige werpen dat deze techniek doorgaans vereist een heel stuk minder vermoeiend is, zodat je het aanzienlijk langer kunt volhouden. De blank heeft de klassieke parabolische actie van de Pellet Waggler, maar desondanks is het mogelijk om de lijn zeer snel in te draaien dankzij de opmerkelijke strakheid van het ultra-high modulus carbon dat er gebruikt is.

 


De hengel is zorgvuldig getest, zodat Zebco er heel zeker van is dat het de perfecte hengel is voor wedstrijdkarpervissers.

Zoals met alle Browning Sphere hengels het geval is, is ook de Pellet Waggler tot in de puntjes met het beste materiaal afgewerkt. Het unieke Sphere-handvat is ergonomisch gevormd. Adviesprijs € 359,-.

 

King Feeder Ultralight Braid

Deze hengels werden speciaal ontwikkeld voor het vissen met gevlochten lijnen zonder rek. Daarbij zijn namelijk hengels met een zachte actie vereist, om te vermijden dat de haken losschieten uit de bek van de vis. Dankzij de hoogwaardige blanks hebben deze hengels genoeg ruggengraat om gevulde korven weg te kunnen zetten, terwijl ze toch vergevingsgezind genoeg zijn om het vissen met dunne onderlijnen op vissoorten met zachte bekken, zoals brasems, mogelijk te maken.

 

Beschikbaar in twee lengtes. Adviesprijzen vanaf € 160,-.

 

Een handig verkasoog zorgt ervoor dat je nooit meer haken in je foudra(a)l(en) krijgt!

 

Naast een compleet gamma aan hengels en toebehoren is ook alles voor de feedervisser verkrijgbaar!

 

Pelletpomp

Voorbij zijn de dagen waarop het een eeuwigheid duurde om pellets klaar te krijgen voor gebruik. Met de Browning Pellet Pump kun je drijvende, harde pellets in een paar seconden doordrenken met water zodat ze zacht en verwerkbaar worden. Doe de pellets en water in de container, sluit het deksel en verwijder de lucht met de pomp. Druk nu op het ventiel op het deksel en laat zo weer lucht naar binnen. De pellets zijn nu klaar en je kunt het deksel verwijderen.

 

Een onmisbaar instrument voor alle witvisvissers!

 

Xitan Large Competition Rod Carrier

Het ultieme foedraal: de Combo Rod Holdall kan tot zes opgetuigde hengels bevatten (twee per sectie), alsmede alle accessoires. De gedeeltes voor de hengels zijn bekleed en beschermen jouw materiaal voor de volle 100 procent.

 

De schouderriemen zijn zo vastgemaakt dat de hoes perfect tegen de rug ligt wanneer je ermee loopt.

 

Materiaal: 70% polychloride, 30% polyester. Adviesprijs vanaf € 94,-.

 

Quantum Smoke Spin

De Smoke Spin serie ziet er slank en elegant uit. Vergis je echter niet: iedereen die deze hengel in zijn hand heeft gehad, voelt meteen aan dat dit mogelijk de beste spinhengels zijn op de markt.

 

De krachtige, super-slanke blanks laten niets te wensen over en maken het vissen tot een waar genot.

Zelfs aanbeten op grote afstand en gevechten met extreem grote vissen vormen geen enkel probleem. De Smoke Spin – een spinhengel die een verslaving kan worden! Adviesprijzen vanaf € 269,-

Quantum Smoke Spin.

 

Quantum Pelagic

De Quantum Pelagic is speciaal ontwikkeld voor het vissen op grote snoek en snoekbaars door Zebco-teamvisser Fredrik Harbort. De Pelagic heeft een krachtige actie, zodat je de haken in de harde bekken gezet krijgt, maar die actie is doorlopend en niet te strak, zodat je snoeken niet verspeelt tijdens de dril.

 

De hengel is onder meer perfect voor het pelagische vissen in open water en voor het verticalen, maar ook bij het lichte jerkbaiten en het vissen met swimbaits op snoek, snoekbaars en blackbass staat hij prima zijn mannetje. Adviesprijzen vanaf € 179,-.

 

Doordat Quantum haar hengels regelmatig ‘martelt’ weten ze precies hoeveel hun hengels kunnen hebben.

 

Quatum Exofil

Exofil is een hoogtechnologisch nylon, met een coating van nano-fluorocarbon dat ervoor zorgt dat de lijn zeer glad is en erg schuurbestendig. Dankzij het gebruik van de hoogste kwaliteit Japans polyamide is de lijn bijzonder sterk, zowel qua trekkracht als op de knopen.

 

De kern van de lijn bestaat uit een moleculair geperst copolymeer, waardoor de rek beperkt wordt.

Daardoor is deze lijn perfect geschikt voor de moderne kunstaasvisserij.

 

Spooky Jerk

Een uitzonderlijke jerkbait! De actie is perfect en de kleurstelling fenomenaal, daardoor is de Spooky Jerk uniek en angstaanjagend effectief. Alle kleuren zijn UV-actief en laten het bloed van de rovers koken. Zelfs beginnende vissers kunnen uitstekend uit de voeten met deze jerkbait. Zowel de drijvende als de zinkende versie mag in geen enkele kunstaasdoos ontbreken.

 

Laat het spoken beginnen!

 

Cursusje Frans en tevens snel de actie van deze gave jerkbaitjes checken?

 

Mr. Pike Pencil Slider

Ben je op zoek naar de beste dobber voor het vissen met een dode aasvis? Zoek niet verder, het is de Mr. Pike 'Pencil Slider’! Glijdt optimaal over de lijn, verplaatst amper water en is perfect zichtbaar onder alle omstandigheden. Wat wil een roofvisser nog meer?

 

Gemaakt in Duitsland van onverwoestbaar rohacell.

 

Rhino VX Elektromotor

Sterk, sterker, Rhino VX! Zebco een van de sterkste elektromotoren op de markt aan jou voor. De Rhino VX verbruikt verbluffend weinig elektriciteit, waardoor je hem met een normale accu voor langere perioden kunt gebruiken. De motor wordt bediend en aangestuurd met een telescopische hendel, die vijf voorwaartse en twee achterwaartse snelheden biedt. Door op een knop te duwen kun je de motor kantelen en je kunt de diepte en de hoek van de motor precies zo instellen als je dat zelf wilt. De accumeter zorgt ervoor dat je nooit onverwacht zonder motor komt te zitten. De bediening is uitzonderlijk eenvoudig, comfortabel en veilig. Duizenden vissers maken met plezier gebruik van deze betrouwbare motor. Adviesprijzen vanaf € 290,-. 
• Met een scherm waarop
je de toestand van de accu kunt aflezen
• Met stalen steel
• Extreem laag energieverbruikGeruisloze Duitse kwaliteit!

Website: www.zebco-europe.biz/nl/producten. 
Copyright © Vipmedia 2010   -   Privacy statement   -   Disclaimer