Hengelbouw naar wens

Als beginnend, professioneel hengelbouwer is het niet evident om te concurreren met grote bekende wereldmerken. Met ‘Infinity Custom Rods’ heeft Vlaming Koen Verkimpe het aangedurfd om de stap te zetten en zonder enig chauvinisme mag gezegd worden met succes.

Voorlopig is dit prille bedrijfje nog weinig bekend, maar daar zal vlug verandering inkomen. Koen bouwt volgens je eigen wensen een geheel op maat gemaakte hengel. Je kunt er ook terecht voor zowel het afbouwen, herstellen of de renovatie van bestaande hengels. Infinity Custom Rods is een dynamisch bedrijf dat zich richt op diegenen die op zoek zijn naar een unieke, handgemaakte hengel.


Eenvoud siert, kwaliteit primeert.

Het ‘vakmanschap’ staat centraal in het atelier en is de ‘rode draad’ die alles verbindt. Uniek zijn de carbon handgrepen, een hersenspinsel van Koen en innoverend zonder weerga. De Custom Carbon Grips vormen een naadloos geheel tussen de blank en de reelhouder, waardoor het handvat en de hengel als het ware één worden met elkaar. Alle carbon handgrepen worden in eigen atelier ontwikkeld en vormgegeven waardoor IFC, als enige in de industrie, in staat is om zeer gedetailleerde modellen te vervaardigen. Voor alle details www.infinitycustomrods.be.

Guido Vinck


Koen Verkimpe, van vliegvisser tot zeevisser, maar dit zullen de karpervissers wel smaken.
Copyright © Vipmedia 2010   -   Privacy statement   -   Disclaimer