Bekroningen voor Browning, Fin-Nor en Radical

Op de Hengelsport & Botenbeurs, die van 1 tot 3 december in Utrecht plaatsvond, werden diverse nieuwe spullen uit de Zebco-stal bekroond als beste nieuwe producten.

Beursbezoekers kregen ter plekke de kans om hun stem uit te brengen in de categorieën zeevissen, witvissen, roofvissen en karpervissen. De winnaar overall, dus van alle categorieën, werd de Browning ‘Sphere Zero-G Power Perfection’ vaste hengel. Met zijn 11,50 meter is dit een wat kortere hengel die daardoor perfect geschikt is voor wedstrijden waar een limiet geldt voor de hengellengte - een courant gegeven in de Benelux.

Senior Business Manager Dietmar Isaiasch (links), Mitch Pans, vertegenwoordiger voor Zebco Europe in België (midden) en Marco Kraal (rechts) die de prijsuitreiking presenteerde.

De Radical ‘Rastafari boilie’ werd in de categorie karpervissen uitverkoren, en bij het zeevissen viel de Fin-Nor ‘Offshore Spinning 105’ in de prijzen, dankzij zijn ongelofelijk grote spoelcapaciteit van zo maar eventjes 700 meter 45/00 lijn!

Website: www.zebco-europe.com.
Copyright © Vipmedia 2010   -   Privacy statement   -   Disclaimer