Tweede zomercompetitie Hsv Kennemerland Noordhollandskanaal met mooie vangsten.

 

 

 

Noorderwind is niet de beste wind voor het kanaal, maar vandaag heeft de vis er toch aardig zin in. Links op de lage nummers in het parcours worden er mooie brasems gevangen, des te meer naar rechts des te meer moet je het als visser met kleine vis doen. Op kop vangt Andre van Pel heerlijk met zijn feeder, hetzelfde geldt voor Jeroen Storck naast hem. Met dit verschil dat het tempo van Jeroen een stuk hoger ligt. In het zelfde vak weet Alfred van Werrsch met als de eerste wedstrijd goed te vangen. Zijn doelstelling promotie naar de A-klasse komt vandaag weer een stap dichterbij. In het andere vak is het Cor Martens die bijna vanaf de toeter de vis weet te vangen. Niet groot maar wel veel, slag naar slag komt de vis binnen, weer wat voer en aas erbij en hoppa lekker doorvangen.

 

 

 

Zijn linker buurman Hendrik Delbrugge haakt nog enigszins aan, zijn rechter buurman Nico Schouws weet echter kleine vis en veel minder te vangen. Cor toont duidelijk zijn klasse vandaag. Van de B-vissers aan de rechterzijde vangt Ton van de Nieuwboer met de feeder het eerste uur leuk vis, maar daarna wordt het minder. Bij zijn buurman Bert Jansen is het andersom naarmate de wedstrijd vordert wordt zijn vangst beter. Bert vist met de stok en kan zo nauwkeuriger het aas aanbieden. Jammer genoeg voor hem lost hij nog een viertal grove brasems. Op staart wil het Gert Lute niet lukken, hij probeert veel maar helaas.

 

 

Halverwege de wedstrijd komt de kersverse vader Michiel Kraay langs om ieder te verwennen bij een heerlijke plak cake met slagroom en muisjes. Michiel een prima geste, we wensen jouw en je vrouw een fijne kraamtijd en veel plezier van jullie dochter. Naarmate de wedstrijd vordert zet de wind aan en wordt het er niet aangenamer op, gelukkig blijft de vis bij de meeste vissers lekker door azen. Na vier uur gaan de weegploegen op pad.

In vak A slaat de weegschaal het hoogst uit bij Jeroen Storck met een gewicht van bijna 15 kilo weet Jeroen zijn vak en de wedstrijd te winnen. Tweede werd opnieuw Alfred van Wersch bijna 6,5 kilo. De derde plaats ging naar Andre van Pel met 6 kilo een mooie seizoenstart voor hem. In het B-vak was het Cor Martens die met 13 kilo zijn vak wist te winnen. Tweede eindigde Bert Jansen met 8 kilo en de derde plek ging naar Hendrik Delbrugge met 7 kilo.

 


Vak A

1 Jeroen Storck 14,300 gram 
2 Alfred van Wersch 6,405 gram 
3 Andre van Pel 6,030 gram

 

 

Vak B

1 Cor Martens 12,924 gram 
2 Bert Jansen 7,934 gram 
3 Hendrik Delbrugge 6,914 gram

 

Na twee wedstrijden gaat Cor Martens aan de leiding in de A-Klasse en Jeroen Storck gaat fier aan kop in de B-klasse. Voor het clubkampioenschap voert Jeroen Storck ook de ranglijst aan.

 

Over twee weken op zondag 28 mei is de derde wedstrijd van de zomercompetitie, een dobberwedstrijd. Nog zin om mee te doen, dat kan mail voor meer info naar hsvkennemerland@hotmail.com

 
Nederland België

Copyright © Vipmedia 2010   -   Privacy statement   -   Disclaimer